Brezskrbni z nami.

Videm 18m, 1262 Dol pri Ljubljani
info@sleekdesign.si
00 386 40 500 205

MAEL

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Spletna stran odraža profesionalnost podjetja. Poleg tega odraža tudi vizijo podjetja in njegovega produkta oz. storitve, ko jo ponuja. Zato je nujno, da je narejena v skladu s prepričanji ponudnika.

Spletna stran mora biti pregledna in estetska. Že, ko jo uporabnik prvič obišče, mora biti poskrbljeno za to, da je navigacija po strani enostavna, naravna in jasna. Ker dan danes veliko časa preživimo tudi ob brskanju po mobilnih napravah, je nujno tudi, da je stran prilagojena tudi za telefone in tablične računalnike. 

d

Da bo celoten postopek izdelave spletne strani kar se da prijeten in čim manj stresen, lahko v Sleek Design v sklopu izdelave spletne strani poskrbimo tudi za domeno in gostovanje. 

Idelava spletnih strani poteka s pomočjo platforme WordPress, ki predstavlja daleč najbolj razširjeno platformo za razvoj spletnih strani. Platforma je uporabnikom prijazna ter omogoča zelo enostavno upravljanje z vsebinami tudi po tem, ko je spletna stran končana.

Dan danes vse več ljudi do spleta dostopa kar s svojim pametnim telefonom, zato je zelo pomembno, da stran izgleda pregledno tudi na ekranu telefona. Spletne strani, ki jih izdelamo v Sleek Designe, so prilagojene tako za tablične računalnike kot tudi za mobilne naprave. 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Vas zanima več o storitvi? Tukaj smo, da vam odgovorimo na vsa vprašanja.