Brezskrbni z nami.

Videm 18m, 1262 Dol pri Ljubljani
info@sleekdesign.si
00 386 40 500 205

MAEL
REFERENCA: Beauty Point
/REFERENCA: Beauty Point

Priznam, ko me je Laura prvič kontaktirala in je bila eden izmed njenih prvih odzivov: “Veš, jaz ne mram barv.” se mi je v želodcu naredil en velik vozel. Ok, Laura ne mara barv. Ampak saj strani vrhunskega kozmetičnega salona ne morem predstaviti v črno beli. No… lahko, vendar, ko sva se o projektu šele začeli pogovarjati, sem imela v mislih vse kaj druga.

 

Pisane mavrice najrazličnejših barv sicer nisem imela v mislih :), sem pa se znašla pred izzivom, ko sem morala določiti zgolj eno ali morda dve barvi, vse ostalo pa sem se odločila pustiti v črno belih nijansah. 

Po prvem pregledu projekta, se mi je od srca dobesedno odvalil kamen. Laurine besede so namreč bile: “Zelo mi je všeč. Res všeč. Samo tako naprej.”

Ok, bila sem na pravi poti. 

Na spletni strani sem poskrbela za to, da je stran pregledna in jasno zastavljena. Minimalističen dizajn se odlično prepleta z izbranimi barvami. Dodala sem tudi izdelke in poskrbela za enostaven check-out v primeru nakupa. 

 

Kako naprej?

Ko enkrat zaključimo z izdelavo spletne trgovine, bi bilo precej naivno pričakovati, da se bodo stvari kar pričele prodajati. Potrebno je poskrbeti tudi za kvaliteten marketing in optimizacijo spletne strani. 

Tako je sedaj na vrsi grajenje prisotnosti na socialnih omrežjih in dvig prodaje v spletni trgovini. S tem namenom sva z Lauro pričeli tudi s pisanjem bloga.