Brezskrbni z nami.

Videm 18m, 1262 Dol pri Ljubljani
info@sleekdesign.si
00 386 40 500 205

MAEL

IZDELAVA NALEPK

SAMOLEPILNE PVC FOLIJE

V Sleek Design ponujamo različne vrste nalepk. odločite se lahko za samolepilne PVC folije, ki predstavljajo izredno priročno vrsto tiskovine. Če izberemo folijo z oznako Bubble Free bomo poskrbeli, da bomo lahko nalepko brez težav zalepili tudi sami. PVC nalepke so primerne za lepljenje na različne površine. Ker so vodoodporne in zaščitene z UV filtrom jih lahko lepimo tudi na površine, ki so bolj izpostavljenje (na primer avtomobil). Izbirate lahko med nalepkami sijočega ali mat videza. 

NALEPKE IN ETIKETE

Naročite lahko tudi tisk nalepk in etiket v narazličnejših oblikah in dimenzijah. Nalepke in etikete so dobro lepljive in se lahko tako lepijo na različne podlage – lepimo jih lahko na steklo, na stene ali na embalažo, s tem pa nlepke predstavljajo učinkovit promocijski material. 

NALEPKE S PREVENTIVNIMI UKREPI

V želji po čim hitrejši zajezitvi epidemije Covid-19, smo se v podjetju Sleek Design lotili izdelave nalepk, ki opozarjajo na nujnost preventivnih ukrepov, kot so razdalja, nošenje maske in razkuževanje rok. Na zalogi imamo nekaj standardnih motivov, po želji pa se lahko z dizajnom tudi prilagodimo. 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Vas zanima več o storitvi? Tukaj smo, da vam odgovorimo na vsa vprašanja.