Brezskrbni z nami.

Videm 18m, 1262 Dol pri Ljubljani
info@sleekdesign.si
00 386 40 500 205

MAEL

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Spletna stran odraža profesionalnost vašega podjetja. Poleg tega odraža tudi vizijo podjetja in produkta oz. storitve, ko jo ponujate. Zato je nujno, da je spletna stran narejena v skladu s podobo vašega podjetja in da jasno predstavlja produkt oz. storitev, ki jo ponujate.

Spletna stran mora biti pregledna in estetska. Že, ko jo uporabnik prvič obišče, mora biti poskrbljeno za to, da je navigacija po strani enostavna, naravna in jasna. Ker dan danes veliko časa preživimo tudi ob brskanju po mobilnih napravah, je nujno tudi, da je stran prilagojena tudi za telefone in tablične računalnike. 

d

KAKO PRI NAS POTEKA IZDELAVA SPLETNE STRANI?

V podjetju Sleek Design si prizadevamo, da je celoten postopek od izbire domene pa vse do tega, ko je spletna stran že aktivna na spletu, za vas čim bolj enostaven in tudi čim manj stresen. 

Zato bomo v sklopu izdelave spletne strani poskrbeli za celostno stortiev. Zaupate nam lahko svoje želje glede domene, mi pa bomo poskrbeli za zakup domene in prostora na strežniku. 

Ker si želimo zares dobro razumeti vaše želje, smo zelo veseli, če se lahko pred izdelavo spletne strani “srečamo” še na ZOOMu ali podobni platformi, kjer bomo natančno poslušali vaše želje in zahteve ter vam po potrebi svetovali. Pokažemo vam lahko tudi primere dizajnov, ki se nam zdijo primerni za vašo spletno stran, vsekakor pa se bomo na sestanku dogovorili tudi o tem, kako približno bo stran izgledala in kakšne barve naj bodo na njej zastopane.

Vsebine za spletno stran nam lahko priskrbite sami ali pa jih za vas priskrbimo mi. 

Ko bodo okviri postavljeni, bomo pričeli z izdelavo spletne strani. Idelava spletnih strani poteka s pomočjo platforme WordPress, ki predstavlja daleč najbolj razširjeno platformo za razvoj spletnih mest. Platforma je uporabnikom prijazna ter omogoča zelo enostavno upravljanje z vsebinami tudi po tem, ko je spletna stran končana.

 

KAJ LAHKO OD IZDELAVE SPLETNE STRANI PRIČAKUJEM?

Pomembno je, da je spletna stran oblikovana estetsko in privlačno. Samo tako bomo zagotovili, da bomo stranke z njo pritegnili in jih iz potencialnih spremenili v dejanske. Zato so spletne strani, ki jih izdelamo v podjetju Sleek Design moderne in “čiste”. Seveda pri dizajnu upoštevamo vaše želje in jih implementiramo v spletno stran.

Poleg estetskega videza pa je nujno, da je spletna stran tudi uporabniku prijazna. Navigacija po strani naj bo intuitivna, saj je v nasprotnem primeru stran za uporabnika neprijazna in velika možnost je, da jo bo posameznik tudi hitro zapustil. Zaradi tega v Sleek Designu stremimo k temu, da so spletne strani, ki jih izdelamo, pregledne in uporabniku prijazne.  

Dan danes vse več ljudi do spleta dostopa kar s svojim pametnim telefonom, zato je zelo pomembno, da stran izgleda pregledno tudi na ekranu telefona. Spletne strani, ki jih izdelamo v Sleek Design, so prilagojene tako za tablične računalnike kot tudi za mobilne naprave. 

KAKO NAPREJ PO TEM, KO JE SPLETNA STRAN KONČANA?

Pri nas smo vam na voljo tudi, ko je spletna stran že končana. V Sleek Design vam ponujamo tudi možnost vzdrževanja spletne strani, ki prvega pol leta poteka brezplačno. 

Ko bomo z dizajnom končali in ga boste tudi vi potrdili, vas bomo prosili, da si odtrgate še urco in pol vašega časa za še en sestanek na ZOOMu, kjer vam bomo pokazali, kako s spletno stranjo upravljati. Pripravili vam bomo tudi priročnik z vsemi navodili, ki jih potrebujete za upravljanje s spletno stranjo. 

Kljub vsemu pa smo vam ves čas na voljo, tako da nas lahko v primeru vprašanj ali izzivov kadarkoli pokličete, mi pa vam bomo rade volje priskočili na pomoč. 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Vas zanima več o izdelavi spletne strani? Tukaj smo, da vam odgovorimo na vsa vprašanja in vam pomagamo pri odločitvi.