Brezskrbni z nami.

Videm 18m, 1262 Dol pri Ljubljani
info@sleekdesign.si
00 386 40 500 205

MAEL

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

V zadnjih letih je prodaja preko spleta postala nekaj vsakdanjega. Zato se večina ponudnikov različnih produktov in storitev odloči tudi za spletno trgovino. Spletna trgovina mora biti pregledna in uporabniku prijazna. Poleg estetskega izgleda pa razvoj tehnologije zahteva tudi prilagoditev spletne trgovine mobilnim napravam in tabličnim računalnikom. 

KAKO PRI NAS POTEKA IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE?

V podjetju Sleek Design si prizadevamo, da je celoten postopek od izbire domene pa vse do tega, ko je spletna trgovina že aktivna na spletu, za vas čim bolj enostaven in tudi čim manj stresen. 

Zato bomo v sklopu izdelave spletne trgovine poskrbeli za celostno stortiev. Zaupate nam lahko svoje želje glede domene, mi pa bomo poskrbeli za zakup domene in prostora na strežniku. 

Ker si želimo zares dobro razumeti vaše želje, smo zelo veseli, če se lahko pred izdelavo spletne trgovine “srečamo” še na ZOOMu ali podobni platformi, kjer bomo natančno poslušali vaše želje in zahteve ter vam po potrebi svetovali. Pokažemo vam lahko tudi primere dizajnov, ki se nam zdijo primerni za vašo spletno trgovino, vsekakor pa se bomo na sestanku dogovorili tudi o tem, kako približno bo trgovina izgledala in kakšne barve naj bodo na njej zastopane.

Vsebine za spletno trgovino nam lahko priskrbite sami ali pa jih za vas priskrbimo mi. 

Ko bodo okviri postavljeni, bomo pričeli z izdelavo spletne trgovine. Idelava spletnih trgovin poteka s pomočjo platforme WordPress, ki predstavlja daleč najbolj razširjeno platformo za razvoj spletnih mest. Platforma je uporabnikom prijazna ter omogoča zelo enostavno upravljanje z vsebinami tudi po tem, ko je spletna trgovina končana.

 

KAJ LAHKO OD IZDELAVE SPLETNE TRGOVINE PRIČAKUJEM?

Pomembno je, da je spletna trgovina oblikovana estetsko in privlačno. Samo tako bomo zagotovili, da bomo stranke z njo pritegnili in jih iz potencialnih spremenili v dejanske. Zato so spletne trgovine, ki jih izdelamo v podjetju Sleek Design moderne in “čiste”. Seveda pri dizajnu upoštevamo vaše želje in jih implementiramo v spletno trgovino.

Poleg estetskega videza pa je nujno, da je spletna trgovina tudi uporabniku prijazna. Navigacija po trgovini naj bo intuitivna, saj je v nasprotnem primeru trgovina za uporabnika neprijazna in velika možnost je, da jo bo posameznik tudi hitro zapustil. Zaradi tega v Sleek Designu stremimo k temu, da so spletne trgovine, ki jih izdelamo, pregledne in uporabniku prijazne.  

Dan danes vse več ljudi do spleta dostopa kar s svojim pametnim telefonom, zato je zelo pomembno, da trgovina izgleda pregledno tudi na ekranu telefona. Spletne trgovine, ki jih izdelamo v Sleek Design, so prilagojene tako za tablične računalnike kot tudi za mobilne naprave. 

KAKO NAPREJ PO TEM, KO JE SPLETNA TRGOVINA KONČANA?

Pri nas smo vam na voljo tudi, ko je spletna trgovina že končana. V Sleek Design vam ponujamo tudi možnost vzdrževanja spletne trgovine, ki prvega pol leta poteka brezplačno. 

Ko bomo z dizajnom končali in ga boste tudi vi potrdili, vas bomo prosili, da si odtrgate še urco in pol vašega časa za še en sestanek na ZOOMu, kjer vam bomo pokazali, kako s spletno trgovino upravljati. Pripravili vam bomo tudi priročnik z vsemi navodili, ki jih potrebujete za upravljanje s spletno trgovino. 

Kljub vsemu pa smo vam ves čas na voljo, tako da nas lahko v primeru vprašanj ali izzivov kadarkoli pokličete, mi pa vam bomo rade volje priskočili na pomoč. 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Vas zanima več o izdelavi spletne trgovine? Tukaj smo, da vam odgovorimo na vsa vprašanja in vam pomagamo pri odločitvi.