Brezskrbni z nami.

Videm 18m, 1262 Dol pri Ljubljani
info@sleekdesign.si
00 386 40 500 205

MAEL

REFERENCE

OPTIMIZACIJA IN OSVEŽITEV IZGLEDA SPLETNE STRANI

V salonu NNT se zavedajo pomena, ki ga ima dobro rangiraa spletna stran na prodajo izdelkov in storitev, zato so se odločili, da nam zaupajo optimizacijo SEO optimizacijo spletne strani in trgovine, poleg tega pa so se odločili tudi za osvežitev dizajna spletne strani. 

Ker si želijo tudi v prihodnje konkurirati na zelo nasičenem trgu, smo se skupaj odločili tudi za redno pripravo in optimizacijo blog vsebin, ki bodo omogočile spletnemu mestu doseganje visokih rezultatov v brskalniku na željene besedne zveze. 

izdelava spletne trgovine

Simona je pričela s prav posebnim projektom, našo pomoč pa je poiskala, ker je potrebovala izdelavo spletne trgovine. 

Spletna trgovina je tematsko naravnana in sledi pofobi produkta. Je pregledna, ponuja pa tudi veliko kvalitetnih vsebin, ki jih lahko najdete na blogu. 

OSVEŽITEV VSEBIN NA SPLETNI STRANI IN IZGLEDA STRANI

V zobozdravstvu Sowelo so se odločili, da nam zaupajo tudi osvežitev vsebin na spletni strani ter redesign same spletne strani. 

Poskrbeli smo za dizajn, ki se sklada z zunanjo podobo zobozdravstva, pri tem pa smo veliko poudarka namenili temu, da je stran dobro pregledna, stranke pa informacijo, ki jo potrebujejo, hitro najdejo.

Seveda smo tudi vsebine spisali z mislijo na stranke. Vsebine so kljub tematiki lepo razumljive in berljive ter pripravljene tako, da ponujajo veliko koristnih informacij.

PRIPRAVA BLOG VSEBIN

V zobozdravstveni ordinaciji Sowelo so nam zaupali pripravo blog vsebin, ki jih objavljamo tedensko. Vsebine so SEO optimizirane in tako ordinaciji pomagajo, da jih stranke še hitreje najdejo, že samo z vpisom določene ključne besede v Google brskalnik. 

IZDELAVA SPLETNE STRANI IN TRGOVINE TER REDESIGN LOGOTIPA

Za kozmetični salon Beauty Point by Laura smo poskrbeli za redesign logotipa, ki se sedaj v popolnosti ujema z videzom spletne strani in spletne trgovine beautypoint.si

Spletno mesto je zasnovano minimalistično in uporabniku prijazno, vse kar stranka potrebuje pa je na dosegu klika. 

Ker si v podjetju Sleek Design prizadevamo, da imajo stranje kar se le da malo skrbi z digitalnim aspektom svojega dela, bomo poskrbeli tudi za pripravo blog vsebin, pripravo tiskovin za salon ter seveda za vzdrževanje same spletne strani.

IZDELAVA SPLETNE STRANI IN TRGOVINE

Za frizerski studio Sashadesign smo izdelali spletno stran in trgovinico. Pri dizajnu smo uporabili hladne nude tone, ki jih bomo implementirali tudi na tiskovine, ki so še v pripravi. 

IZDELAVA CGP

Za frizerski studio Lamay smo izdelali celostno grafično podobo in tako poskrbeli za popolno prenovo dizajna frizerskega studia. Ker Tjaša obožuje kombinacijo intenzivne pink in črne barve, smo poskrbeli, da je na vseh elementih dobila prav to.

IZDELAVA SPLETNE STRANI IN LOGOTIPA

Za Grižljaje življenja smo izdelali logotip in spletno stran.